Smagen af Det Gode Liv

Sponsoreret af “Det Gode Liv”.

Min typiske morgenmad (eller frokost) er som regel skyr med frugt & granola, så da jeg blev spurgt, om jeg ville smage “Det Gode Livs” nye granola, sagde jeg selvfølgelig ja. Jeg elsker granola og kan faktisk bare spise det uden hverken skyr eller mælk… haha, men som de fleste nok ved, indeholder granola en del sukker. Jeg var derfor meget spændt på, om denne udgave kunne hamle op med mine forventninger, da den ikke indeholder tilsætningsstoffer, og sødmen derfor kommer fra varierende ingredienser såsom korn, frugtstykker og æblekoncentrat. MEN jeg kan altså med hånden på hjertet sige, at den smager himmelsk. Manden er også fan (og han er altså ikke så meget til alt det her sunde halløj). Der er også højt fiberindhold, og “Det Gode Liv” er udviklet i samarbejde med erfarne ernæringseksperter, så de ved, hvad de laver.

Lige nu kører jeg en Instagram konkurrence, hvor du kan vinde et års (!!) forbrug af Granola fra “Det Gode Liv“. Det du skal gøre er at skrive hvilken ret/opskrift, du kunne tænke dig at lave, hvis du vandt et års forbrug af produktet. Jeg glæder mig vildt meget til at læse, hvad I har af gode idéer. Har brug for lidt ny inspiration 😉

Klik dig ind på insta og deltag NU.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>