SES VI TIL FINDERSKEEPERS I WEEKENDEN?

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Så er det tid til FindersKeepers igen! Denne gang holder de til i LOKOMOTIVVÆRKSTEDET d. 16.-17. APRIL.  Du kan finde vejen her. 

En anden spændene nyhed er deres second hand-afdeling (hvor mig og min veninde står).

Second hand-afdeling står nemlig for kvalitet frem for kvantitet og fremstår som et mega flot og lækkert område. Her bliver det rigtig mange lækre mærker at finde til gode priser!! Jeg kommer til at sælge ca 50% af min garderobe, så jeg er sikker på der nok skal være noget for enhver.

HÅBER VI SES <3

jakke fra Karen by Simonsen 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>