NEW Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Sponsoreret af Estée Lauder

Jeg er ret meget Kardashian fan (guilty) eller, i dette tilfælde, Jenner fan. Men hey, hvem kan ikke lide Kendall?

Lige nu er hun ansigtet til Estée Lauder og deres nye Pure Color Envy Liquid Lip Potion.

Dette er en læbestift og en lipgloss som er rig på fugt. Jeg synes tit læbestifter kan blive ret tørre, så jeg har ofte en læbepomade eller gloss med som jeg bruger over læbestiften. Pure Color Envy Liquid Lip Potion skal også holde i op til 8 (!) timer. Dét er noget jeg er meget fan af, da jeg hader at skulle påføre hver time. Den indeholder også olie-eliksir fra avocado, jojoba og solsikke som gør at den også plejer dine læber.

Koster kr 225.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>