Kan en bil køre på kærlighed?

Sponsoreret af Renault

Jeg er (desværre) én af dem der bliver hurtig irriteret når jeg kører bil. Hvis de andre biler ikke kører som der står i bogen, ja da får de en lille skideballe af mig.. altså, de kan jo selvfølgelig ikke høre det, men kender I ikke det når man sidde at snakker for sig selv eller hisser sig op over ca ingenting.. haha. Bilen er faktisk et ret godt sted at snakke sammen. Jeg har tit haft gode samtaler mens man er på køretur. Jeg er også én af dem der altid falder i søvn på lange ture (ikke når jeg selv kører selvfølgelig), men det er bare et eller andet med at bilen er i bevægelse tror jeg. Anyway, synes dette eksperiment fra Renault er ret fint. For vi burde lære at snakke mere om gode ting og rose hinanden. Det også bare generelt i hverdagen. Det er de små ting der gør ens dag god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>