CURRENT OBSESSION #CROPPEDJEANS

cropped jeans

Det er måske lidt koldt endnu, men jeg glæder mig sådan til at kunne gå med cropped jeans uden strømper. Husk at I kan følge mig på Pinterest (hvor jeg tilbringer ret meget tid.. hehe) for flere billeder.

4 Responses to CURRENT OBSESSION #CROPPEDJEANS

 1. Emilie Berg says:

  Jeg er også super vild med den rå detalje et enkelt cut (eller to) tilføjer til ens outfit. Jeg selv tror jeg skal have hevet et af de gamle par bukser ud af skabet og igang med en saks. Kan dog ikke finde ud af, om de skal klippes lidt kortere med ankel-peek, eller bare så de passer benets længde :-)

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: http://emilieberg.com/

  • Celine Albert says:

   Ja ikke? Jeg synes det er fedt når man kan se anklerne (selv om det er lidt koldt lige nu, hehe). Superfedt både til sneakers og høje hæle. Knus C

   • Emilie Berg says:

    Det er mega fedt, når man kan se anklerne, især også ved dig, da du er så heldig, at have højden med dig også :-)
    Men det kunne måske også være fedt med et “kig” til et par fede nylonstrømper med mønster (jeg tænker bare højt her). 😛

    xxx
    Emilie Berg
    Blog: emilieberg.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>